Workshops voor bedrijven

Workshops voor bedrijven

Op zoek naar een creatieve invulling voor je bedrijfsfeest of teambuilding? Leuk om ongekende talenten van jezelf en collega's te ontdekken. De workshops zijn niet alleen voor ontspanning en vermaak, maar ook omwille van de teambuilding om de motivatie en het groepsgevoel te versterken. Bijkomend voordeel is dat je je bedrijf kunt verrijken met een bijzonder kunstwerk, gemaakt door jezelf en collega's. Iedere creatieve invulling is mogelijk. Het varieert van een schilderworkshop mixed media tot mozaieken tot lampenkappen versieren etc. Alle workshops worden afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Hieronder vind je enkele voorbeelden van workshops tijdens bedrijfsfeesten en teambuildingsdagen.
 

 • Sinterklaasfeest bij Hitachi
  Sinterklaasfeest bij Hitachi

  Voor de Sinterklaasviering bij het bedrijf Hitachi uit Zaltbommel hebben we de kinderactiviteiten en het schminken mogen organiseren. Tijdens deze ochtend hebben we deze Sinterklaaskransen versierd en de kinderen geschminkt.

  Voor…

 • Sinterklaasfeest bij Mercedes
  Sinterklaasfeest bij Mercedes

  Voor de Sinterklaasviering bij het bedrijf Mercedes in Den Haag hebben we de kinderactiviteiten en het schminken mogen organiseren. We hebben pietenmutsen en mijters gemaakt en de kinderen geschminkt.

  Voor meer informatie over…

 • Bedrijfsfeest Schilderen Mixed Media
  Bedrijfsfeest Schilderen Mixed Media

  Voor een bedrijfsfeest hebben we de schilderworkshop Mixed Media mogen verzorgen tijdens het kerstdiner. De doeken waren 75 x 115 cm. De schilderijen zijn gemaakt met verschillende materialen en technieken. Naast verf en grafitti,…

 • Teambuildingsdag Lampenkappen
  Teambuildingsdag Lampenkappen

  Tijdens deze teambuildingsdag werd de hele inrichting van het bedrijf aangepakt. Ik heb het onderdeel lampenkappen maken verzorgd.

  Voor meer informatie over bedrijfsfeesten of teambuilding, neem even contact op via…

 • Bedrijfsfeest met Mozaiek
  Bedrijfsfeest met Mozaiek

  Tijdens dit bedrijfsfeest hebben we een spiegel gemaakt met mozaiek.

  Voor meer informatie over creatieve workshops voor bedrijven, neem even contact op via info@nicolekidsart.nl of 06-17169002.

 • Bedrijfsfeest Schilderijen Pimpen
  Bedrijfsfeest Schilderijen Pimpen

  Tijdens dit bedrijfsfeest hebben we kringloopschilderijen gepimpt. De schilderijen komen van de kringloopwinkel en hebben een nieuwe uitstraling gekregen om het bedrijf vervolgens gezellig aan te kleden.

  Voor meer informatie over…

 • Teambuildingsdag Servies Schilderen
  Teambuildingsdag Servies Schilderen

  Tijdens de teambuildingsdag van dit bedrijf hebben we servies geschilderd.

  Voor meer informatie over creatieve workshops voor bedrijven of teambuildingsdagen, neem even contact op met info@nicolekidsart.nl of bel 06-17169002.

 • Kinderactiviteiten Familiedag Bedrijven
  Kinderactiviteiten Familiedag Bedrijven

  Heb je binnenkort een familiedag op je bedrijf? Voor kinderactiviteiten op de familiedag kun je ook terecht bij Nicole KidsArt. Naast het schminken, kun je ook denken aan het kerstknutsels maken tijdens het kerstdiner, cupcakes…

 • Diverse Creatieve Workshops
  Diverse Creatieve Workshops

  Vele creatieve invullingen zijn mogelijk voor bedrijfsfeesten en teambuildings. Het varieert van een gedeelte van de inrichting van het bedrijf waaronder schilderijen en lampenkappen tot mozaieken en servies schilderen. De…

© 2011 - 2021 Nicole KidsArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel