Kinderactiviteiten tijdens evenementen

Op zoek naar een creatieve invulling voor de kinderen tijdens een evenement? Of het nu binnen of buiten is, een groot of klein evenement, neem gerust even contact op. De invulling wordt altijd aangepast op het thema van het evenement en de wensen van de opdrachtgever.

Hieronder staan enkele voorbeelden van de kinderactiviteiten tijdens evenementen om een idee te krijgen wat er mogelijk is. 

 

 • Workshop Smurfen, Diemen 2017
  Workshop Smurfen, Diemen 2017

  Tijdens de smurfen workshop in Diemen hebben de kinderen smurfenmutsen geknutseld en hebben we de snoetjes blauw geschminkt. Leuk om te zien dat de smurfen nog steeds zo populair zijn!

  Voor meer info over workshops in…

 • Workshop tijdens Cinekid 2016 ter intro van Jonge Garde, DisneyChannel
  Workshop tijdens Cinekid 2016 ter intro van Jonge Garde, DisneyChannel

  Tijdens Cinekid 2016 heb ik de workshop “Borden Schilderen” mogen verzorgen ter introductie van de nieuwe serie Jonge Garde op Disney Channel. Het evenement vond plaats bij de Westergasfabriek in Amsterdam. We hebben heel veel…

 • Schminken tijdens Evenementen
  Schminken tijdens Evenementen

  Of het nu binnen of buiten is, een groot of klein evenement, schminken is altijd een succes tijdens ieder evenement! Er wordt gewerkt met professionele schmink. Bij grote evenementen worden meerdere schminksters ingezet.

  Neem…

 • Kinderactiviteiten Vestingloop Den Bosch 2016
  Kinderactiviteiten Vestingloop Den Bosch 2016

  Kinderactiviteiten tijdens de Vestingloop 2016. De kinderactiviteiten zijn gehouden op de Parade in Den Bosch. We hebben medailles en bloemen geknutseld. Daarnaast hebben we de kinderen geschminkt, wat altijd leuk blijft tijdens i

 • Knutselworkshop Halloween
  Knutselworkshop Halloween

  Workshop knutselen met Halloween. Deze workshops zijn gehouden in een winkelcentrum met na afloop een lampionnenoptocht. De eerste 2 foto's zijn gemaakt tijdens een Halloween workshop lampionnen versieren en op de laatste foto…

 • Workshop Knutselen met Valentijn
  Workshop Knutselen met Valentijn

  Tijdens de knutselworkshops tijdens en net voor Valentijnsdag hebben de kinderen geknutseld met het thema hartjes. Deze workshops zijn gehouden in meerdere winkelcentra.

  Voor meer info over soortgelijke kinderactiviteiten, neem…

 • Workshop Knutselen met Sinterklaas
  Workshop Knutselen met Sinterklaas

  Bij deze enkele voorbeelden van de kinderactiviteiten met knutselen rondom Sinterklaas. Deze workshops zijn gehouden op diverse lokaties in verschillende winkelcentra.

  Voor meer info over creatieve workshops voor kinderen, mail…

 • Kinderactiviteiten tijdens Foodfestivals
  Kinderactiviteiten tijdens Foodfestivals

  De foodfestivals zijn steeds meer in opkomst. Leuk om tijdens het food evenement iets te organiseren voor de kinderen. De invulling van de kinderactiviteiten is altijd afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

  Voor meer info…

 • Workshop Schilderen
  Workshop Schilderen

  Workshop schilderen als kinderactiviteiten blijft altijd leuk. Enkele van deze foto's zijn gemaakt in het kader van Jeronimus 500 jaar.

  Voor meer info over kinderactiviteiten, neem even contact op vai mail info@nicolekidsart.nl…

 • Diverse Knutselworkshops
  Diverse Knutselworkshops

  Alle kinderactiviteiten tijdens de evenementen worden afgestemd op het thema van het evenement en de wensen van de opdrachtgever.

  Voor meer informatie over mogelijkheden en invulling, neem even contact op per mail:…

© 2011 - 2022 Nicole KidsArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel