KinderschilderijenPortret schilderijenAbstracte schilderijen

Schilderijen | Voor Kinderen en Volwassenen

Naast kinderschilderijen kun je bij Nicole KidsArt ook terecht voor schilderijen in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of een ander vertrek. De kinderschilderijen zijn volledig vernieuwd van schilderijen voor jongere kinderen (baby's, peuters en kleuters) naar een nieuwe serie van werken voor de wat oudere kinderen en tieners. Het assortiment van de schilderijen voor volwassenen bestaat uit portretten en abstract werk. Ik ben nu druk aan de slag met een nieuwe lijn van portret schilderijen van vrouwen over de gehele wereld. Deze vrouwen spreken me erg door hun puurheid en cultuur, hun schoonheid en kleurgebruik, terug te zien in de aankleding van henzelf.

Bij de kinderschilderijen is het wederom mogelijk om een reproductie te bestellen op canvas, waardoor het voor iedereen betaalbaar blijft.

Spreekt de stijl je aan en wil je graag een schilderij laten maken, neem gerust even contact met me op: info@nicolekidsart.nl of bel 06-17169002.© 2011 - 2020 Nicole KidsArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel