KinderschilderijenPortret schilderijenAbstracte schilderijen

Schilderijen | Voor Kinderen en Volwassenen

Naast kinderschilderijen kun je bij Nicole KidsArt ook terecht voor schilderijen in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of een ander vertrek. De kinderschilderijen zijn volledig vernieuwd van schilderijen voor jongere kinderen (baby's, peuters en kleuters) naar een nieuwe serie van werken voor de wat oudere kinderen en tieners. Het assortiment van de schilderijen voor volwassenen bestaat uit portretten en abstract werk. Ik ben nu druk aan de slag met een nieuwe lijn van portret schilderijen van vrouwen over de gehele wereld. Deze vrouwen spreken me erg door hun puurheid en cultuur, hun schoonheid en kleurgebruik, terug te zien in de aankleding van henzelf.

Bij de kinderschilderijen is het wederom mogelijk om een reproductie te bestellen op canvas, waardoor het voor iedereen betaalbaar blijft.

Spreekt de stijl je aan en wil je graag een schilderij laten maken, neem gerust even contact met me op: info@nicolekidsart.nl of bel 06-17169002.

 • Schilderij Braziliaanse vrouw
  Schilderij Braziliaanse vrouw

  Modern schilderij van een Braziliaanse vrouw. De jonge vrouw uit Zuid-Amerika is geschilderd met acrylverf. De kleur van het gezicht is opgezet met okergeel als basis. De achtergrond is abstraherend met zwart-wit tinten en…

  € 495,00
 • Schilderij Iraanse Vrouw
  Schilderij Iraanse Vrouw

  Modern schilderij van een Iraanse vrouw. De vrouw uit het Midden Oosten is geschilderd met acrylverf. Voor de hoofddoek is gebruik gemaakt van paarse stof met gouden opdruk. Je proeft geheel de sfeer van Iran door het kijken naar…

  € 475,00
 • Schilderij Pakistaanse Vrouw
  Schilderij Pakistaanse Vrouw

  Modern schilderij van een Pakistaanse vrouw. De vrouw uit het Midden Oosten is geschilderd met acrylverf. Voor de hoofddoek is gebruik gemaakt van zijde stof in turquoise blauw, die 2 kleuren geeft door de lichtval. Sprekend…

  € 475,00
 • Schilderij Koreaanse Vrouw
  Schilderij Koreaanse Vrouw

  Modern schilderij van een Koreaanse vrouw. De Oosterse vrouw is geschilderd met acrylverf door middel van grote en kleine penselen in goudtinten. Voor de achtergrond is gebruik gemaakt van diverse technieken en materialen in de…

  € 495,00
 • Schilderij Meid met Koptelefoon
  Schilderij Meid met Koptelefoon

  Schilderij voor de tienerkamer van een vrolijke meid met een roze koptelefoon. Het schilderij is handgeschilderd met acrylverf en bewerkt met graffiti.

  Formaat: 30 x 30 cm
  Levertijd: 2-3 werkdagenHet is ook mogelijk om een…

  € 25,00
 • Schilderij Stoere Meid met Haarband
  Schilderij Stoere Meid met Haarband

  Schilderij voor de tienerkamer van een stoere meid met groene haarband en tatoeages. Het schilderij is handgeschilderd met acrylverf en bewerkt met graffiti.

  Formaat: 30 x 30 cm
  Levertijd: 2-3 werkdagenHet is ook mogelijk om een…

  € 25,00
 • Schilderij Dromenvanger
  Schilderij Dromenvanger

  Stoer schilderij voor op de tienerkamer van een dromenvanger. Het schilderij is handgeschilderd met acrylverf en bewerkt met graffiti.

  Formaat: 40 x 40 cm
  Levertijd: 2-3 werkdagenHet is ook mogelijk om een reproductie te…

  € 25,00
 • Schilderij Rode Sneakers
  Schilderij Rode Sneakers

  Stoer schilderij voor de tienerkamer van rode Sneakers. Het schilderij is handgeschilderd met acrylverf en bewerkt met Graffiti.

  Formaat: 20 x 20 cm
  Levertijd: 2-3 werkdagenHet is ook mogelijk om een reproductie te bestellen van…

  € 25,00
© 2011 - 2020 Nicole KidsArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel