Nicole van Kruijsdijk

Nicole KidsArt | Over mij

Sinds jaar en dag heb ik, Nicole van Kruijsdijk, veel schilderijen en andere creatieve werken gemaakt voor vrienden en bekenden. Van origine heb ik een marketingachtergrond (HEAO-Commerciele Economie) en in die branche gewerkt. Begin 2008 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en de webwinkel Nicole KidsArt gestart. Ik ben toen begonnen met schilderijen te maken voor de kinderkamer. De afbeelding van het schilderij heb ik steeds terug laten komen in geboortekaartjes en later ook accessoires voor de kinderkamer, om een totaalconcept aan te kunnen bieden. Later heb ik Nicole KidsArt uitgebreid met creatieve workshops en kinderfeestjes van 1x per kwartaal naar 1x per maand en inmiddels 4 tot 5 per week. 

Na 8 jaar heb ik even alles goed op een rij gezet en gekeken naar hetgeen waar ik mijn focus op wil gaan leggen. Toen ik begonnen was met decoratie voor de babykamer waren mijn kinderen zelf ook klein. Inmiddels merk ik dat ik de babyproducten wat ontgroeid ben, doordat mijn kinderen zelf ook ouder geworden zijn. Jaren heb ik met plezier gewerkt aan de accessoires voor de kinderkamer, maar ik wilde meer tijd vrijmaken voor nieuwe uitdagingen…

Ik richt me nu volledig op de CREATIEVE WORKSHOPS (in winkelcentra, evenementen, scholen, BSO`s, wijk-, bedrijfs- of vrijgezellenfeesten) voor jong en oud en KINDERFEESTJES. Daarnaast maak ik nog steeds SCHILDERIJEN en MUURSCHILDERINGEN. De kinderschilderijen zijn wat stoerder geworden. Daarnaast richt ik me ook op schilderijen voor "volwassenen". De meest recente zijn de portret schilderijen van vrouwen over de gehele wereld. Vaak zijn ze bewerkt met stoffen of andere materialen uit het land van herkomst, om de sfeer van het land nog beter te proeven. Ik krijg ook steeds meer aanvragen voor muurschilderingen, daar ben ik erg blij mee!
 

bullets1.jpg

© 2011 - 2024 Nicole KidsArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel