Algemene voorwaarden:

Betaling en levertijd:
De bestelling dient u vooraf te betalen per bank of giro overschrijving. De levertijd is maximaal 3 weken, aangezien veel producten op aanvraag gemaakt worden. Voor producten uit voorraad geldt een levertijd van 1-3 dagen. De levertijd gaat in na ontvangst van de betaling.

Verzending:
Bij de verzendkosten voor post wat door de brievenbus past, gelden de tarieven van TNT-post, afhankelijk van het gewicht. De verzendkosten voor een pakket bedragen € 6,95. De post wordt aangetekend verstuurd via TNT-post. Indien u het pakket verstuurd wilt hebben onder rembours (betaling aan de postbode) zijn de kosten € 15,-.
Het is mogelijk de producten op afspraak op te halen in Rosmalen.

Retourneren:
Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw aankoop, dan hebt u het recht om deze binnen 7 werkdagen te retourneren. De kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Het geld zal binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending op uw rekening worden gestort. De producten mogen alleen geretourneerd worden als ze niet gebruikt of onbeschadigd zijn en in originele verpakking.

Garantie:
Nicole KidsArt staat ervoor in dat de geleverde artikelen deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen en kleine verschillen in het ontwerp. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die te wijten zijn aan aanmerkelijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

Overmacht:
Nicole KidsArt is niet gehouden aan het nakomen van enige verplichting ten opzichte van de klant indien zij daartoe gehinderd is door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan ernstige bedrijfsstoringen bij Nicole KidsArt en transportstagnatie.

Privacy:
Er worden geen persoonsgegevens van de klant aan derden doorgespeeld zonder toestemming van de klant. De klantgegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het verwerken van de bestellingen.

© 2011 - 2024 Nicole KidsArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel