Navigatie

DIY Kussens
DIY Kussens


Maak je eigen kussen aan de hand van dit GRATIS PATROON KUSSEN.

De kussens zijn vervangen door een DIY-pakket. Zelfs voor een beginner is het niet zo moeilijk om zelf je kussen te maken. Om het nog makkelijker te maken, kun je gebruik maken van onderstaande DIY pakketten. Zo heb je alle materialen in 1x bij elkaar.  Het pakket bestaat uit het stof, een binnenkussen en eventueel geprint transferpapier voor een naam of afbeelding.

 • DIY Pakket Kussen nav Geboortekaartje
  DIY Pakket Kussen nav Geboortekaartje

  Maak zelf dit originele kussen van antraciet canvasstof met de afbeelding van het geboortekaartje. Het kaartje wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Je mag het kaartje zelf uit uit het transferpapier knippen en op…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen nav Geboortekaartje
  DIY Pakket Kussen nav Geboortekaartje

  Maak zelf dit originele kussen van steigerhout canvasstof met de afbeelding van het geboortekaartje. Het kaartje wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Je mag het kaartje zelf uit uit het transferpapier knippen en op…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen met Naam en Geboortedatum
  DIY Pakket Kussen met Naam en Geboortedatum

  Maak zelf dit originele kussen antraciet canvasstof met de naam en geboortedatum van je kind. Het wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x 40 cm.

  Het pakket…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen Steigerhout
  DIY Pakket Kussen Steigerhout

  Maak zelf dit originele kussen van steigerhout canvasstof met afbeelding en/of naam van je kind. Het afbeelding en naam wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen Zwart-Wit
  DIY Pakket Kussen Zwart-Wit

  Maak zelf dit originele kussen van zwart met witte stof, eventueel met de naam van je kind. De naam wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x 40 cm.

  Het pakket…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen Zebra
  DIY Pakket Kussen Zebra

  Maak zelf dit originele kussen van zebra stof, eventueel met de naam van je kind. De naam wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x 40 cm.

  Het pakket bestaat…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen Flamingo
  DIY Pakket Kussen Flamingo

  Maak zelf dit originele kussen van blauwe stof met flamingo's, eventueel met de naam van je kind. De naam wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x 40 cm.

  Het…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen Taupe met Bloemen
  DIY Pakket Kussen Taupe met Bloemen

  Maak zelf dit originele kussen van taupe stof met bloemen en vogels, eventueel met de naam van je kind. De naam wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x 40…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen Tipi
  DIY Pakket Kussen Tipi

  Maak zelf dit originele kussen van canvastof met tipi's, eventueel met de naam van je kind. De naam wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x 40 cm.

  Het pakket…

  € 9,95
 • DIY Pakket Kussen Veren
  DIY Pakket Kussen Veren

  Maak zelf dit originele kussen van canvasstof met veren, eventueel met de naam van je kind. De naam wordt geprint op transferpapier van hoge kwaliteit. Voor de vulling wordt een binnenkussen gebruikt van 40 x 40 cm.

  Het pakket…

  € 9,95
© 2011 - 2017 Nicole KidsArt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel